Start een Franchise


Neem contact met mij op

Bel: 06-24246789

Mail: info@starteenfranchise.nl

Bilingual

content image

Je eigen Bilingual Kids vestiging starten?

Geloof jij ook in het gegeven dat kinderen vroeg in contact zouden moeten komen met een tweede taal? En wil je een bijdrage leveren aan het verder uitbouwen van een unieke formule? Wij zijn op zoek naar ondernemende professionals met pit, die de stap durven zetten naar zelfstandig ondernemerschap om samen met ons Bilingual Kids tot een landelijk succes te maken.

Als franchise nemer van Bilingual Kids open je je eigen vestiging in jouw regio en krijg je daarbij de benodigde ondersteuning van ons.  Denk aan het gebruik van onze gevestigde naam en logo, je eigen pagina op onze website die goed wordt gevonden via zoekmachines, professioneel promotie materiaal, training om je vestiging verder uit te bouwen, tools om je administratie makkelijk bij te houden. En natuurlijk hebben jij en je leerkrachten volledig toegang tot onze web portal met een schat aan uniek en eigen lesmateriaal.

Franchise Lite - Zelfstandig Teachers of English

Ambieer jij een carriere als zelfstandig teacher of English, wil je dus graag zelf les geven en part-time werken? Dat kan als Franchise Lite ondernemer. Wij leiden je op en voorzien je van alle tools, zodat jij je kunt focussen op goed lesgeven. Uiteraard zorgen we voor bijscholing ieder jaar  zodat je up-to-date bent op het gebied van taalverwerving bij jonge kinderen.

Franchise XL -  Business Developer Taalinstituut

Liggen je ambities meer in de business development, kun je mensen aansturen en ben je een echte regelaar? Dan is deze vorm van franchise misschien iets voor jou. Je runt een groter gebied met leerkrachten onder je. Zelf geef je geen les en je kunt je full-time inzetten.

Word je ook zo enthousiast van onze formule en wil je meer weten over franchisenemersschap bij Bilingual Kids, klik dan op de knop meer informatie.

UW EIGEN FRANCHISE STARTEN?