Start een Franchise


Neem contact met mij op

Bel: 06-24246789

Mail: info@starteenfranchise.nl

Domica

content image

Maak een vliegende start als Mobiele Makelaar bij Domica!


Als Domica franchisenemer ben je dé bemiddelaar tussen huurder en verhuurder op het gebied van onroerend goed. Met het full franchise concept van Domica heb je een solide basis voor jouw eigen ondernemerschap. 

Meer dan ooit is er een overvloed van aanbod en vraag naar woninghuur en -verhuur. De markt groeit en zal de komende jaren alleen maar verder groeien! Domica speelt hier op in en biedt de verhuurder het grootste netwerk aan potentiele huurders (bedrijven en particulieren). Huurders kunnen bij Domica terecht als zij snel en vakkundig aan een geschikte huurwoning geholpen willen worden.

Franchisen met Domica


Domica heeft momenteel 20 vestigingen, allemaal gerund door enthousiaste zelfstandig ondernemers, die vele huurders aan een nieuw 'thuis' hebben geholpen! 


Onze missie is dan ook: 'bij Domica voel je je thuis'. Dat geldt niet alleen voor onze huurders en verhuurders maar ook voor onze collega's. Door onze jarenlange ervaring hebben wij gedegen kennis van de markt. Het Domica team bestaat uit 60 gedreven collega's die graag hun kennis over de verhuurmakelaardij samen met jullie delen en gezamenlijk sparren over de kansen en ideeen. Je werkt als 'Mobiele Makelaar'' dus nooit alleen!


Wat mag u van Domica Franchise verwachten?

 

Wij helpen onze nieuwe Mobiele Makelaars op weg met de Domica Starterskit: een compleet ondernemerspakket waardoor je meteen actief kunt starten als verhuurmakelaar in je exclusieve rayon. De Domica starterskit omvat onder andere: een auto voorzien van Domica branding, een compleet voor jou geconfigureerde Domica-laptop, toegang tot de Domica CRM-pakketten en website, trainingen, POS materiaal, een lokaal telefoonnummer en drukwerk. Als starterd ondernemer voel jij je ook 'thuis' bij Domica!

Heb jij het juiste profiel voor een Domica franchisenemer?


Het succes van de franchiseondernemingen en de centrale organisatie wordt bepaald door de franchisenemers. Omdat de franchisenemers het verschil maken bij Domica, zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste ondernemers die lokaal succes willen behalen. Voldoe jij aan het profiel dat wij zoeken?

  • Heb jij een handelsgeest en sta je garant voor commercieel succes?
  • Ben jij communicatief vaardig en een actieve netwerker?
  • Heb jij een echte ondernemersmentaliteit en vertrouwen in eigen kunnen?
  • Heb jij het vermogen en de wil te investeren in jouw eigen Domica onderneming?


Als jij je kan identificeren met deze punten en je ziet net als wij de vele kansen in de markt, dan ben jij misschien wel de volgende franchisenemer van Domica!

 

 

UW EIGEN FRANCHISE STARTEN?