Start een Franchise


Neem contact met mij op

Bel: 06-24246789

Mail: info@starteenfranchise.nl

Successen en ervaringen van onze franchisenemers

Referenties en ervaringen

Hieronder kun je een aantal ervaringen lezen van via Starteenfranchise.nl gestarte franchisenemers.

content image

“Met mijn jarenlange ervaring in de zorg en veilige werkomgevingen heb ik uiteindelijk besloten om zelfstandig te gaan ondernemen. Als freelance veiligheidsdeskundige geef ik voorlichting in veilige arbeidsomstandigheden. In heel veel branches een noodzakelijk goed maar niet altijd wordt daar deskundig advies voor aangewend. Zodoende was ik dus op zoek naar een extra geldstroom en heb ik besloten om parttime een franchise te starten. Ik ben in contact gekomen met een franchiseformule welke mij op het lijf geschreven was. Ik ben nu een aantal jaren bezig als freelancer en franchiser en vind de vrijheid en de verscheidenheid ontzettend prettig werken voor mij. Daar waar nodig vul ik mijn tijd en genereer ik inkomen.”

Jan Middelveen

content image

“Na jarenlang een slijterij gerund te hebben in de grensstreek met Duitsland, werden een aantal jaren geleden de accijnzen verhoogd door de regering. Wij waren genoodzaakt om na 14 jaar de zaak te sluiten omdat onze klanten over de grens gingen kopen. Weer voor een baas gaan werken was geen optie, mede omdat ik dan nog jaren in de schulden zou zitten. Er was ook geen geld om een nieuw bedrijf te starten dus zochten we naar andere mogelijkheden. We hebben uiteindelijk een fantastisch franchiseconcept gevonden waar we samen in kunnen ondernemen en waren binnen korte tijd volledig schuldenvrij. In Amerika zeggen ze dat je eerst een keer failliet moet gaan om mee te tellen en succesvol te worden! Ik kan nu zeggen dat het goed is wat mij is overkomen, anders had ik misschien wel nooit de vrijheid ervaren die ik nu geniet.”

Yvonne Dierx

content image

“Als freelance ICT ‘er groeiden de bomen 10 jaar geleden nog in de hemel, maar na de crisis is het ook in deze markt een stuk minder geworden. Ik was dus op zoek naar andere mogelijkheden om de schoorsteen rokende te houden. Uiteindelijk ben ik met een franchise gestart, welke ik samen met mijn partner kon ondernemen. Mede om toch ook de vrijheid te houden voor mijn freelance opdrachten. Franchise was voor mij een enorme uitkomst omdat ik mij niet hoefde bezig te houden met het concept, de marketing en backoffice. We kunnen dus parttime ondernemen als we willen, dit geeft ons een enorme vrijheid in ondernemen. Inmiddels zijn we al zover dat ons inkomen al voor meer dan 60% bestaat uit onze franchise i.p.v. mijn freelance opdrachten.”

Marcel Snoeck

UW EIGEN FRANCHISE STARTEN?