Start een Franchise


Neem contact met mij op

Bel: 06-24246789

Mail: info@starteenfranchise.nl

Federico Mahora

content image

FM GROUP is een bedrijf in de FMCG (fast moving consumer goods) dat actief is in relatiemarketing. De missie van FM GROUP is om producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden voor een aantrekkelijke prijs, en direct bij de klant te leveren – en zo de traditionele verkoopkanalen te omzeilen.

FM GROUP World is in 2004 gestart. Vandaag de dag zijn de producten van FM GROUP gekend én geliefd op zes continenten. Meer dan 600 000 Business Partners werken samen met FM GROUP en dat aantal groeit nog elke dag. Door een uniek business model – relatiemarketing, een variant van directe verkoop – creëert het bedrijf de perfecte omstandigheden voor het uitbouwen van kleine ondernemingen, alsmede door haar professionele ondersteuning en business trainingen.

De paradepaardjes van de FM GROUP producten zijn de FM Federico Mahora parfums en eau de parfums, producten van hoogstaande kwaliteit, gemaakt in samenwerking met Perfand en Drom Fragrances. 

Het merk ‘FM Federico Mahora’ omvat eveneens producten zoals body lotions, douchegels, aftershaves, crèmes, scheerschuim, haarparfum en andere geparfumeerde cosmetica – een logische aanvulling bij de parfums, eau de parfums en de huidverzorgingsproducten zoals de SKIN LAB en de SPA SENSES reeksen.

Het FM GROUP MAKE UP merk staat garant voor de hoogste kwaliteit make-up producten, rijk aan minerale ingrediënten, extracten en plantaardige oliën, die de huid voorzien van een natuurlijke look en een uitstekende bescherming. Een grote keuze uit trendy kleuren laat je toe om een mooie dag- of avondmake-up aan te brengen. FM GROUP MAKE UP bevat cosmetica voor verschillende huidtypes.

Het FM GROUP FOR HOME logo staat garant voor hoogwaardige producten om je huis schoon en heerlijk geurend te houden. Het assortiment huishoudproducten wordt regelmatig uitgebreid met aanvullende producten voor verschillende toepassingen, zoals het reinigen en verzorgen van huisdieren en auto’s.

Waarom met ons samenwerken?

Combineer zakendoen met plezier maken. Door samen te werken met FM GROUP krijg je toegang tot een uitgebreid palet van hoogwaardige producten voor dagelijks gebruik, waar je heel wat voor jezelf in zal terugvinden. Jij beslist wat je wilt doen, waar en wanneer. Jij ontwerpt jouw eigen carrière en beheert je eigen tijd. FM GROUP biedt niet alleen de vrijheid in jouw professionele ontwikkeling, maar ook tijd voor jezelf en je familie.

Samenwerken met FM GROUP betekent ontwikkeling, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Je hebt de mogelijkheid om part time jouw eigen zaak te runnen. Als Business Partner bouw je nieuwe relaties op en versterk je je bestaande relaties. Nadien begin je anderen te helpen, jouw ervaringen en vaardigheden te delen en jouw eigen team te bouwen dat samen met jouw voor gemeenschappelijk succes zal zorgen! Met de formule van Federico Mahora start je een business voor € 60,-

UW EIGEN FRANCHISE STARTEN?