Start een Franchise


Neem contact met mij op

Bel: 06-24246789

Mail: info@starteenfranchise.nl

Food & Horeca franchise formules

content image

Food & Horeca franchiseformules

Franchisenemer worden in de food en horeca branche? De food branche wordt al jaren breed vertegenwoordigd in franchises. Van alle franchiseformules is fast food het beste vertegenwoordigd. De health-lifestyle en voedingsformules zijn de afgelopen jaren ook flink gegroeid. Deze food branche bezit inmiddels ruim 13% van het totale food aanbod.

In 2013 werd in de gehele food branche 57 miljard euro besteed. De bestedingen in 2014 waren nog hoger, omdat de omzet in 2014 voor het eerst in 3 jaar weer een stijgende lijn vertoonde. In 2015 is deze lijn blijven stijgen. Ook de online bestellingen van eten spelen momenteel een belangrijke rol binnen de branche. Deze verandering binnen de branche zal de komende jaren een steeds grotere uitwerking blijven hebben. Er komen daardoor ook steeds meer online initiatieven binnen franchising.

Horeca franchiseformules

Horeca franchiseformules zijn pas in de afgelopen jaren ontstaan vanuit de food branche. Met name om een beter onderscheid te maken tussen eetcafés, restaurants en fast food ketens ten opzichte van food formules als supermarkten en food speciaalzaken. De horeca branche beslaat momenteel zo'n 12% van het totale franchise aanbod. Dit aandeel is de afgelopen jaren flink gestegen. 

Starten via Starteenfranchise.nl
Starteenfranchise.nl biedt laagdrempelige formules voor iedereen met interesse in de wereld van food en horeca. Een franchise is geschikt voor ZZP’ers, freelancers en ondernemers die bijvoorbeeld als parttime ondernemer willen beginnen. Maar ook als je in loondienst werkt en je op zoek bent naar extra inkomen kun je aan de slag als franchisenemer. Ervaring met ondernemen is niet nodig en je kunt al starten vanaf € 60,-.

 

 

Twijfel je nog of een Food & Horeca franchise iets voor je is en wil je meer informatie? Lees dan ervaringen van anderen of neem contact met ons op. Tijdens een vrijblijvend gesprek bekijken we samen wat er bij je past. Je kunt ook een kijkje nemen bij de andere branches: Beauty & Wellness, Sales & Management en Financiële Dienstverlening.

UW EIGEN FRANCHISE STARTEN?