Start een Franchise


Neem contact met mij op

Bel: 06-24246789

Mail: info@starteenfranchise.nl

Franchise beginnen

Waar moet je op letten wanneer je franchisenemer wil worden?

Vrijheid, zelfstandigheid en meer invloed, dat zijn enkele voordelen van franchisenemer worden. Om te weten of een franchise beginnen ook echt iets is wat bij je past, zou je voor jezelf de volgende vragen kunnen beantwoorden:

  • Waarom wil je franchisenemer worden?
  • Denk je dat je hiervoor geschikt bent? Wat zijn je sterke en zwakke kanten? Durf je je zekerheden, een vast inkomen en verzekeringen, op te geven?
  • Wat vinden je partner en andere mensen uit je omgeving van dit idee?
  • Welke financiële middelen heb je beschikbaar en hoeveel financieel risico kun of wil je maximaal lopen?
  • Met hoeveel inkomen kun je, gezien je uitgavenpatroon, de eerste jaren rondkomen? Kan dit met een eventuele gezinssituatie?


Welke branche interessant zou kunnen zijn en of een soft of hard franchise bij je past, zijn de vragen die vervolgens komen kijken bij een franchise beginnen. Neem vooral geen overhaaste beslissing en lees je goed in, bijvoorbeeld door ons e-book te downloaden en de ondernemerstest te doen. Praat ook eens met andere franchisenemers of lees onze referenties.

 

Waarom zou je via Starteenfranchise.nl een franchise starten?

Starteenfranchise.nl heeft voordelige, bewezen, veilige en betrouwbare franchisegevers uitgelicht op de pagina “franchisegevers”. We selecteren met name franchisegevers waar je ook parttime kunt ondernemen en waar je veelal geen grote financiële verplichtingen hoeft aan te gaan. We bemiddelen, vergelijken en contoleren voor goede contractvoorwaarden.

Wanneer je je aangesproken voelt en graag een franchise wil starten, neem dan contact op via ons telefoonnummer of stuur een e-mail met je franchise voorkeur. Daarna nemen wij contact met jou op voor een intakegesprek. We kijken dan welke franchise bij je past, op basis van onder andere je kennis en ervaring, en geven je meer uitleg over ons stappenplan.

Wilt u meer informatie over het starten van een franchise?

UW EIGEN FRANCHISE STARTEN?