Start een Franchise


Neem contact met mij op

Bel: 06-24246789

Mail: info@starteenfranchise.nl

Voor wie?

Wie kan franchisenemer worden?

Vandaag de dag zijn er heel veel ZZP’ers, freelancers en zelfstandig ondernemers maar ook mensen met een minimum inkomen of parttimers die graag een extra inkomen zouden willen genereren. Omdat ze niet genoeg opdrachten binnen kunnen halen of niet voldoende verkopen bijvoorbeeld. In onze huidige samenleving zijn er veel mensen, al dan niet bewust gekozen dan wel gedwongen, vanwege economische redenen terechtgekomen in één van bovenstaande categorieën. En in veel gevallen is de maand vaak langer dan dat er financiële ruimte is.

Ook ons sociale stelsel laat in de toekomst te wensen over en het merendeel van onze samenleving moet nog maar afwachten of er straks nog een pensioen is waar je recht op hebt. Er zit dus weinig anders op dan het heft in eigen hand te nemen. Kortom, het wordt tijd dat je voor jezelf gaat zorgen in plaats van af te wachten.

 

content image

Hoe weet je of je geschikt bent?

Of je geschikt bent om franchisenemer te worden, bepaal je zelf. Ben je bijvoorbeeld ondernemend en heb je lef? Op onze pagina ‘franchise beginnen’ lees je meer over hoe je te weten kunt komen of een franchise starten bij je past. Ook kun je onze ondernemerstest doen om te kijken of jij die universele eigenschappen bezit die bij een franchisenemer passen. Natuurlijk krijg je hulp van je franchisegever maar je zult je franchise zelf tot een succes moeten maken.

Starteenfranchise.nl heeft dankzij haar ruime kennis en ervaring een getraind oog als het gaat om de juiste persoon voor de juiste franchiseformule. Voldoe je aan het profiel met eigenschappen en heb je het benodigde eigen vermogen? Wij maken graag een geslaagde match met een franchisegever. We selecteren kandidaten, bemiddelen voor ze en stellen ze voor aan de franchisegever. Hoe dat precies in zijn werk gaat, lees je in ons stappenplan.

 

Meer informatie

Voor al je vragen, advies of een vrijblijvend kennismakingsgesprek kun je contact met ons opnemen. Ook kun je ons handige e-book downloaden waarin je alle informatie overzichtelijk uitgelegd krijgt. Benieuwd naar de verhalen van ‘collega’s’? Lees de ervaringen van andere ondernemers over hoe zij de samenwerking met Starteenfranchise.nl en het ondernemerschap ervaren.

UW EIGEN FRANCHISE STARTEN?