Start een Franchise


Neem contact met mij op

Bel: 06-24246789

Mail: info@starteenfranchise.nl

Househunting

content image

 

Wordt u onze nieuwe franchisenemer?

 

Bent u een gedreven ondernemer? Dan is dit dé kans om uw eigen makelaarskantoor te starten onder het onderscheidende en innovatieve franchiselabel van HouseHunting.

HouseHunting is in korte tijd één van de grootste (top 5 van Nederland) en nog steeds groeiende verhuurbemiddelaars van Nederland. Het begrip 'service' staat in ons brede en flexibele dienstverleningspakket met hoofdletters geschreven. De bedrijfsvoering wordt gekenmerkt met de woorden: betrouwbaar, betrokken, gedreven, verzorgd, open en deskundig.

Wij onderscheiden ons van andere (ver)huurmakelaars door onze inzet, betrouwbaarheid en door geen beloftes te doen die we niet kunnen waarmaken.

 

Wat bieden wij u?

 

- Uw eigen makelaarskantoor in een eigen rayon;

- Een bijzonder onderscheidend franchiseconcept;

- Goede ondersteuning, begeleiding en advisering;

- Lage opstartkosten en geringe operationele kosten;

- Financiering via crowdfunding mogelijk;

- interne opleiding;

- Externe opleiding;

- Boothcamp franchise acedemy.

 

Waarom franchisen bij HouseHunting?

 

- Sneller rendabele bedrijfsvoering;

- Meeliften op groot netwerk;

- Gebruik van ondersteuning en coaching door de franchisegever;

- Uitwisselen ervaringen met veel collega-franchisenemers;

- Als enige in de markt leveren wij direct concrete leads.

 

Wie zoeken wij?

 

Gemotiveerde, ambitieuze kandidaten die een nieuwe uitdaging zoeken in het makelaarsvak als zelfstandig ondernemer. Er is een intern - en extern trainingsprogramma waarin u het vak leert kennen. Mensenkennis en goede contactuele eigenschappen en creativiteit zijn een belangrijke vereiste om te slagen binnen onze club.

 

Informatie aanvragen

 

U kunt via bijgaand online aanvraagformulier meer informatie aanvragen over HouseHunting. Geeft u daarbij duidelijk aan om welke stad/regio het gaat waar u eventueel wilt openen. U ontvangt vervolgens van ons de franchisebrochure met uitleg. Dhr. Ron Castelijns van de FranchiseFormules Adviestak neemt aansluitend contact met u op om de franchise mogelijkheden in uw regio te bespreken. 

UW EIGEN FRANCHISE STARTEN?