Start een Franchise


Neem contact met mij op

Bel: 06-24246789

Mail: info@starteenfranchise.nl

Koopplein

content image

Landelijk netwerk van gratis lokale handelsplaatsen op internet. Koopplein.nl faciliteert gratis lokale websites voor particulieren, waar vraag en aanbod van (met name tweedehands) goederen en diensten bij elkaar worden gebracht. Lokale bedrijven presenteren zich middels kaderadvertenties of betaalde rubrieksadvertenties tussen de particuliere content. Een Koopplein exploitatie draait zonder personeel, overhead, voorraden, huisvestingskosten etc.. Hierdoor kunnen de tarieven van de kaderadvertenties, met behoud van een heel gezonde marge, altijd zeer concurrerend in de markt worden gezet.

Koopplein.nl is op zoek naar ondernemers die graag zelfstandig hun eigen uitgeverij willen runnen, en dat zonder personeel. Een goed ontwikkeld commercieel gevoel, een flink portie verkooptalent en doorzettingsvermogen. Een echte sales tiger! Herkent u zichzelf in deze beschrijvingen, dan bent u de man of vrouw die wij zoeken. Bij Koopplein.nl werkt u vanuit huis en bepaalt u uw eigen agenda. Geen files of chagrijnige chef meer, voortaan wordt u beloond naar uw inspanningen. Wij geven u de mogelijkheid uw eigen uitgeverij te runnen. In een groeiende bedrijfssector die internet heet. Slechts één ondernemer krijgt daarvoor het exclusieve recht in zijn (deel)gemeente.

Reageer dus direct. Vraag hier onze folder aan en gebruik het contactformulier om u aan te melden. Wij nodigen u vervolgens graag uit voor een vrijblijvende kennismaking. Dan informeren wij u over dit unieke en doordachte concept.

Heeft ú het talent en de motivatie, dan hebben wij de formule.

UW EIGEN FRANCHISE STARTEN?