Start een Franchise


Neem contact met mij op

Bel: 06-24246789

Mail: info@starteenfranchise.nl

Nieuws

Straetus accepteert betalingen in Bitcoin

Klanten en debiteuren van Straetus kunnen vanaf vandaag ook betalen met Bitcoins. Daarmee wordt Straetus het eerste incassobureau die Bitcoin betalingen aanneemt. Bitcoin is een volledig digitale valuta. Via verschillende online wisseldiensten kunnen euro’s en andere valuta’s worden..

Feestelijke introductie Villa Pardoes Tompoes bij Bakker Bart

In aanwezigheid van publiek, pers en genodigden introduceerde algemeen directeur van Bart’s Retail Herbert Schalkwijk op 6 december de “Villa Pardoes Tompoes” in de Bakker Bart winkel in Gorinchem van ondernemer Martijn Donkers. Dit deed hij samen met Francis Kuijk (foto beneden,..

Snelgroeiend Mobile Service Centre zoekt vooral ‘handige’ ondernemers

De tijd van schimmige zolderkamertjes waar éénpitters aan mobieltjes en tablets in de avonduren zitten te knutselen is voorbij.  De repairwereld professionaliseert met ketens als DoctorPhone, GSM Reparatie Centrum en Q Repair. Van de ruim één miljard euro die..

MBE Worldwide neemt AlphaGraphics over

Mail Boxes Etc. (MBE Worldwide), één van de grootste onafhankelijke retail- en distributienetwerken voor logistieke, print- en communicatiediensten ter wereld met 2.300 locaties wereldwijd, heeft AlphaGraphics Inc. overgenomen die bekend staan om hun eigen print-, marketing en..

Mobile Service Centre blijft groeien

Mobile Service Centre, een groeiende franchiseformule gespecialiseerd in de reparatie van smartphones en tablets van alle merken, heeft vandaag wederom een franchiseovereenkomst gesloten. Franchisenemer drs. Marc Beltman wordt binnenkort door ons opgeleid tot Certified Engineer en hij zal naar..

Fit20 van start in de Verenigde Staten

Franchiseformule fit20 maakt zijn opwachting in de USA. Fit20 heeft al vestigingen in Nederland, België, UK en Qatar. Op 12 november j.l. werd de 1e studio geopend in Traverse City in Michigan, USA. Het is de 114e fit20 studio wereldwijd. Roger Karsten is de drijvende kracht achter fit20 USA...

Opening The Read Shop XL te Hoogeveen

Op 2 november is in Hoogeveen de The Read Shop XL geopend in Hoogeveen.Vanuit de gedachte ‘Lokaal ondernemen met landelijke slagkracht’ ontwikkelden RDC en !pet uit Hoogeveen samen met A-merk leveranciers een XL variant van The Read Shop. Deze formuledifferentiatie van The Read Shop is..

McDonald’s rolt McDelivery uit naar Den Haag

Na de succesvolle introductie in Amsterdam/Amstelveen deze zomer en de uitrol naar Rotterdam en Utrecht in september, start McDonald’s vanaf 1 november met McDelivery in Den Haag. Vanuit de restaurants aan de Turfmarkt, Vlamingstraat, Buitenhof en vanuit McDonald’s Megastores gaat..

Formule Koopplein.nl heeft nieuwe website

Onlangs is de nieuwe responsive website van Koopplein.nl live gegaan. Iedereen kan nu kennismaken met de nieuwe huisstijl en het verhoogde gebruiksgemak van de gratis marktplaats in je eigen gemeente.Run- & fun shoppen“Omdat 1 plaatje meer zegt dan 1.000 woorden hebben wij onze website..

The Read Shop Express opent nieuwe winkel in Broek op Langedijk

Op dinsdag 24 oktober j.l. is er een nieuwe The Read Shop Express geopend in Broek op Langedijk. Deze winkel was voorheen bij de Retail Development Company aangesloten als inkooppartner, maar de eigenaar, de heer Schoenmaker, heeft de overstap gemaakt naar franchise en gaat verder als The Read..

UW EIGEN FRANCHISE STARTEN?