Start een Franchise


Neem contact met mij op

Bel: 06-24246789

Mail: info@starteenfranchise.nl

Nieuws

Brownies&downieS opent in Leeuwarden

Brownies&downieS, een lunchconcept waar iedereen blij van wordt. Vanaf vandaag hopen we ook in Leeuwarden vele blije gezichten te kunnen creëren. De deuren van de lunchzaak gaan namelijk op vrijdag 20 oktober officieel open.  Esther Reekers en Robin Alkema, de ondernemers achter..

Ondernemen in kikkerdril

Steeds meer mensen willen hun werk op een andere - meer eigen - manier invullen. Ze willen de vrijheid van het ondernemen, maar vinden die stap net iets te groot, of ze willen het (samen)werken met collega’s niet missen. Bovendien willen ze datgene doen waar ze energie van krijgen. Niels..

De Beren bezorgrestaurants realiseren omzetgroei door zichtlocaties

Door het verhuizen van de reeds bestaande vestiging naar een zichtlocatie middenin het bezorggebied, heeft bezorgrestaurant De Beren Vlaardingen in het eerste half jaar een omzetgroei van 40% weten te bereiken. De verhuizing van een bedrijventerrein naar een zichtlocatie middenin het..

Franchisegevers blij met aandacht voor franchising in regeerakkoord

De Commissie Franchising RND+ en de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) zijn blij dat het nieuwe kabinet franchising hoog op de agenda houdt. Dat is goed nieuws voor zowel franchisenemers als franchisegevers. Het is namelijk in ieders belang om op basis van heldere afspraken onderling de..

Nieuwe franchisenemer bij Frozen Yoghurt Benelux B.V.

Dhr. Johan Twigt zal op 1 november 2017 starten als franchisenemer/partner bij Frozen Yogurt Benelux BV. Johan zal zijn klanten helpen met de succesvolle verkoop van allerlei Frozen Yogurt producten in de regio Groot Rotterdam. Tine Hartjes – Daanen, eigenares van Frozen Yogurt Benelux..

eazie opent aan het Zuidplein in Rotterdam

Is hier de introductie van de nieuwe Iphone X? Dit is een van de vele vragen die Ahamd en Arash, de franchisenemers van alweer de 16e eazie vestiging, moesten beantwoorden tijdens de grand opening van hun eazie. De gigantische rij van eazie fans zorgde voor veel verbaasde blikken bij het winkelend..

Mobile Service Centre opent in Zoetermeer

Mobile Service Centre, een groeiende franchiseformule gespecialiseerd in de reparatie van smartphones en tablets van alle merken, heeft vanochtend wederom een franchise- overeenkomst gesloten. Franchisenemer Rudolf Islam wordt binnenkort door ons opgeleid tot Certified Engineer en hij zal naar..

Thijs Tullemans nieuwe franchisenemer bij Expense Reduction Analysts

Er is weer een nieuwe franchisenemer bij Expense Reduction Analysts (ERA). Dhr. Thijs Tullemans (op foto rechts) zit vol energie en is per 1 Oktober met zijn eerste werkzaamheden gestart. Hij heeft zojuist de training op het hoofdkantoor in Kent (UK) afgesloten en wil zo snel mogelijk het geleerde..

Mobile Service Centre opent vestiging Den Haag-Leidschenveen

Mobile Service Centre, een groeiende franchiseformule gespecialiseerd in de reparatie van smartphones en tablets van alle merken, heeft gisteren wederom een franchiseovereenkomst gesloten. Franchisenemer Cliff Mansour wordt binnenkort door ons opgeleid tot Certified Engineer en hij zal naar..

Thexton Armstrong: weer een nieuwe franchisepartner

Erik Hauser is de nieuwste aanwinst van managementadviesbureau Thexton Armstrong. Als associate franchisepartner gaat hij samen met senior franchisepartner Joop Akkerman in Friesland o.a. ‘winstlekkage’ bij MKB bedrijven te lijf. Met natuurlijk als doel om MKB ondernemers via een..

Baanzekerheid Nederlandse werknemer flink afgenomen

13-02-2016

Onderzoek daarom ook eens de mogelijkheden om met een franchise te starten want de positie van werknemers in Nederland is de afgelopen jaren in hoog tempo onzekerder geworden.

Alleen in Spanje en Griekenland nam het risico op werkloosheid tussen 2007 en 2013 sterker toe dan in Nederland, stelt de economische denktank Oeso in een dinsdag gepubliceerd rapport.

Door de sterk gegroeide kans op werkloosheid nam de gehele baanzekerheid in Nederland zienderogen af, stelt de Oeso.

Lees verder via onderstaande link.

 

http://www.nu.nl/economie/4211851/baanzekerheid-nederlandse-werknemer-flink-afgenomen.html

Lees verder

UW EIGEN FRANCHISE STARTEN?