Start een Franchise


Neem contact met mij op

Bel: 06-24246789

Mail: info@starteenfranchise.nl

Beauty & Wellness franchise formules

content image

Iedereen wil zich graag mooi en gezond voelen. Het is dan ook niet vreemd dat er steeds meer geld wordt uitgegeven aan Beauty & Wellness. Het beginnen met een beauty-gerelateerde franchise is een manier om van deze stijgende trend te profiteren. 

Als je geniet van het helpen en blij maken van anderen dan is een laagdrempelige beauty franchise formule echt iets voor jou. Bekijk onze mogelijkheden en start je eigen succesvolle beauty franchise! Ervaring met ondernemen is niet nodig en je kunt al starten vanaf € 60,- .

Iedere beauty franchise die wij selecteren voldoet aan vooraf gestelde criteria, waaronder:

  • Lage opstartkosten
  • Werken waar en met wie je wilt
  • Vanuit huis werken mogelijk
  • Parttime werken mogelijk 

 

Voor wie is een Beauty & Wellness franchise geschikt? 

Wil je voor jezelf beginnen of naast je werk bijverdienen? Starteenfranchise.nl biedt laagdrempelige formules voor iedereen met interesse in de wereld van cosmetica en wellness. Een Beauty & Wellness franchise is geschikt voor ZZP’ers, freelancers en ondernemers die bijvoorbeeld een schoonheidssalon willen starten of een beautysalon wil beginnen. Maar ook als je student bent of in loondienst werkt en je bent op zoek naar een extra inkomen is een beauty franchise een mooie kans. Ervaring met ondernemen is dus niet nodig. 

Meer informatie en ervaringen 

Twijfel je nog of een beauty franchise iets voor je is en wil je meer informatie? Lees dan ervaringen van anderen of neem contact met ons op. Tijdens een vrijblijvend gesprek bekijken we samen wat er bij je past. Je kunt ook een kijkje nemen bij de andere branches: Training & Coaching, Sales & Management en Financiële Dienstverlening.

UW EIGEN FRANCHISE STARTEN?