Start een Franchise


Neem contact met mij op

Bel: 06-24246789

Mail: info@starteenfranchise.nl

Training & Coaching franchise formules

content image

Bijverdienen onderwijs dankzij training/coaching formule

Ben je een zelfstandige, ervaren trainer of coach die ook commercieel denkend is ingesteld en wil samenwerken met andere collega’s? Denk dan eens aan franchising in de vorm van een samenwerkingsverband of training/coaching formule. Kijk hier wat jouw kansen zijn als het om bijverdienen in het onderwijs gaat!

 

Het succes van franchise coaching/training formules

In Nederland werkt circa 60% van de consultants als ZZP’er en 24% als ‘interne’ adviseur. De overige 16% van de consultants werken bij één van de circa 9000 adviesbureaus die ons land telt. Één van de belangrijkste factoren voor succes van een coaching- of trainingsprofessional is een bekende naam in de markt. Het opbouwen van een goede merknaam duurt echter vaak jaren. Bij franchise coaching formules waarbij je samen met collega’s bouwt aan een sterke merknaam, deel je de inspanningen en profiteer je samen van het succes van de formule.

Zelfstandig trainer of consultant worden bij een franchise coaching formule biedt nog meer voordelen:

  • Je hebt een netwerk van ondernemende collega’s die ook bijverdienen in het onderwijs
  • Je kunt gebruikmaken van de door de formule ontwikkelde trainingsmethodes of modellen
  • Je kunt instappen in een beproefd en ontwikkeld concept met een goed trackrecord
  • Je kunt je volledig focussen op je core business
  • Je krijgt vaak persoonlijke ondersteuning (marketing, verkoop, vakinhoudelijk)

 

De voordelen van Starteenfranchise.nl 

Als je via Starteenfranchise.nl start, biedt dit je eveneens veel voordelen. We bieden laagdrempelige formules voor iedereen met interesse in de wereld van training en coaching. Een training/coaching franchise is geschikt voor ZZP’ers, freelancers en ondernemers die bijvoorbeeld een trainings-/coachingbureau willen starten of een adviesbureau willen beginnen. Maar ook als je in loondienst werkt en je op zoek bent naar een extra inkomen kun je laagdrempelig als trainer aan de slag. Ervaring met ondernemen is dus niet nodig en je kunt al starten vanaf € 60,- . 


Twijfel je nog of een franchise training/coaching formule iets voor je is en wil je meer informatie over bijverdienen in het onderwijs? Lees dan ervaringen van anderen of neem contact met ons op. Tijdens een vrijblijvend gesprek bekijken we samen wat er bij je past. Je kunt ook een kijkje nemen bij de andere branches: Beauty & Wellness, Sales & Management en Financiële Dienstverlening.

UW EIGEN FRANCHISE STARTEN?