Start een Franchise


Neem contact met mij op

Bel: 06-24246789

Mail: info@starteenfranchise.nl

Over ons

Over Starteenfranchise.nl 

Starteenfranchise.nl helpt met de werving en selectie van franchisenemers en zorgt als franchise adviseur voor begeleiding tussen de kandidaat en franchisegever. Ook de coaching in bedrijfsvoering op het gebied van sales en (online) marketing kan verzorgd worden. Mijn naam is Ron Castelijns en ik ben het aanspreekpunt van het team achter Starteenfranchise.nl.

 

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Starteenfranchise.nl begeleidt franchisegevers / formule organisaties bij de ontwikkeling, expansie en/of professionalisering van hun franchiseformule(s). Dit kunnen bestaande formules zijn of nog op te richten concepten. Internationaal doen wij dit exclusief voor de FM World Group.

 

In het kader van het werven & selecteren van kandidaten spreken, adviseren en begeleiden wij jaarlijks honderden (toekomstige) franchisenemers. Dankzij een groot relatienetwerk in diverse branches en veel kennis en praktische inzichten door het werken met formules uit deze branches en sectoren is onze expertise zeer breed.

 

Meer informatie over Starteenfranchise.nl en over franchising

Om aan de informatiebehoefte van franchisenemers tegemoet te komen, heeft Starteenfranchise.nl in samenwerking met onder andere de Rijksuniversiteit Groningen, Franchise Connect, AG Hart Advocaten, FranchiseFormules.nl Adviestak en stichting Franchise Keurmerk het eBook ‘Wat is Franchise?‘ opgesteld.

 

Wil je het eBook downloaden om meer te weten te komen over franchising of wil je een afspraak met mij maken? Neem dan vrijblijvend contact op.

UW EIGEN FRANCHISE STARTEN?