Start een Franchise


Neem contact met mij op

Bel: 06-24246789

Mail: info@starteenfranchise.nl

Straetus Incasso

content image

Straetus Incasso is een snelgroeiende, landelijk opererende incasso-organisatie voor het MKB, met een klantvriendelijke werkwijze.

Straetus Nederland BV opereert sinds 2009 op de incassomarkt en streeft ernaar om van de debiteur weer een trouw betalende klant te maken. De persoonlijke werkwijze van Straetus zorgt ervoor dat de schuldeiser en de debiteur korte en efficiënte (communicatie) lijnen hebben en een goed overzicht van het incassotraject. 

In Nederland zijn ongeveer 700 incassobureaus, waarvan 40 grote tot middelgrote. Straetus Incasso richt zich primair op de middelgrote bedrijven met een omzet van minimaal 500.000 euro op jaarbasis. Dit is een markt die voor de grote organisaties moeilijk te bereiken is, omdat zij niet zijn ingericht op het bedienen van veel verschillende opdrachtgevers. Grote organisaties doen deze kleinere opdrachtgevers er tussendoor, bij Straetus krijgen zij alle aandacht.

De franchisenemer is de schakel tussen de opdrachtgever en de debiteur en zal in combinatie met een professionele team van ondernemers, de up-to-date backoffice en juridische ondersteuning zorgen voor het beste resultaat. Op de incassomarkt zijn circa 200 “eenpitters“ actief en Straetus vertegenwoordigt circa 7 procent van hen. Door zich aan te sluiten bij Straetus kunnen zij al het goede dat een kleine ondernemer te bieden heeft, combineren met de voordelen van een grote organisatie. Regionale binding en landelijke dekking!

Een franchisenemer van Straetus Incasso moet een vertrouwensrelatie opbouwen met de opdrachtgever en met de debiteur. Het doel is de debiteur aan te zetten tot betalen én de relatie tussen crediteur en debiteur duurzaam te herstellen. Wij zoeken franchisenemers voor die beantwoorden aan het volgende profiel:

  • U bent bereid samen te werken met andere franchisenemers en wil vooroplopen in een nieuwe werkwijze;
  • U bent pro-actief bij het aandragen van nieuwe klanten;
  • U heeft commerciële ervaring en bent verantwoordelijk voor uw eigen inkomen;
  • U kunt investeren in uw franchiseonderneming en een aanloopperiode financieel overbruggen;
  • U kunt goed zelfstandig werken en uw eigen tijd indelen;
  • U bent representatief en kunt goed communicerenU bent resultaat, klant- en service gericht;
  • U bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar gedurende minimaal 45 weken per jaar.

Wil je meer weten over deze organisatie? Klik dan op de button Meer Informatie.

UW EIGEN FRANCHISE STARTEN?