Start een Franchise


Neem contact met mij op

Bel: 06-24246789

Mail: info@starteenfranchise.nl

Het Team van Starteenfranchise.NL

content image

Managing Partner: Jan-Piet Broersma

Jan-Piet Broersma begeleidt al meer dan 15 jaar franchisegevers / formule-organisaties bij de ontwikkeling, expansie en/of professionalisering van hun franchiseformule(s). Dit kunnen bestaande formules zijn of nog op te richten concepten.

Jan-Piet is eigenaar en initiator van de community FranchiseFormules.NL. Hij is Managing Partner van de FranchiseFormules Adviestak en StarteenFranchise.NL

content image

Managing Partner Amersfoort: Ron Castelijns

Ron is als franchise recruiter actief binnen de grote, groeiende groep ZZP’ers, freelancers en startende ondernemers. Ron zoekt, bemiddelt en begeleidt bovengenoemde groep ondernemers naar de franchiseformule die het best aansluit bij de kracht, interesse en het vakgebied van de kandidaat.

Ron is managing partner bij StarteenFranchise.NL en begeleidt franchisegevers én franchisenemers met hun (online) vraagstukken op zowel marketing- als recruitment gebied.

content image

Senior partner Voorschoten: Gerard Gerritsen

Gerard Gerritsen is sinds vele jaren actief in de Franchise Industrie. Hij managed opdrachten binnen zijn eigen onderneming – Retailarchitects – en werkt nauw samen met andere professionals in de Franchise en Retail Business. Hij opereert als senior consultant op executive niveau voor grote en middelgrote ondernemingen in het MKB. Maar is ook beschikbaar voor jonge entrepreneurs en start-ups voor advies, het structureren van de expansie en herstructureren van bestaande formules.

content image

Senior partner Velp: Frank van Rijk

Belangrijkste uitgangspunt van alle activiteiten van Frank van Rijk is dat de ondernemer het succes van een bedrijf bepaalt. Zijn streven is erop gericht om zowel voor de franchisenemer als franchisegever de beste fit te vinden. 

Sinds 2000 adviseert en begeleidt hij vanuit zijn bedrijf RvR Retailspecialisten ondernemers en ondernemingen. Frank geeft naast zijn werkzaamheden gastcolleges aan een Masters opleiding in retail management.

content image

Senior partner Hengelo: Nico van Loo

Nico van Loo is eigenaar van MOVE. De liefde voor franchise, de gedrevenheid en de wens om zijn kennis en die van vakgenoten voor u in te kunnen zetten vormen de basis voor de oprichting van MOVE.

Nico heeft 30 jaar ervaring opgedaan bij gerenommeerde retail/franchiseorganisaties, detailhandel en onlineaanbieders. Hij beschikt over een groot netwerk van vakspecialisten, retailers en bedrijven en maakt deel uit van diverse netwerkorganisaties.

content image

Senior Partner Eindhoven: Guus de Jongh

Guus de Jongh is directeur van Franchise Connect. Hij adviseert en begeleidt als Franchise Consultant bedrijven bij het ontwikkelen van een franchiseformule en de bijbehorende franchisedocumenten. Voor franchiseformules is Guus ook inzetbaar als projectmanager of interim manager.

Guus selecteert en begeleidt werknemers en zelfstandigen die franchisenemer willen worden. Hij publiceert en spreekt over franchising en franchisegerelateerde onderwerpen.

content image

Senior Partner Eindhoven:  Carlo van Rienen

Carlo van Rienen is directeur van Franchise Connect. Hij adviseert en begeleidt als Franchise Consultant bedrijven bij het ontwikkelen van een franchiseformule en de bijbehorende franchisedocumenten. 

Voor franchiseformules is Carlo ook inzetbaar als projectmanager of interim manager. Carlo selecteert en begeleidt werknemers en zelfstandigen die franchisenemer willen worden. Hij publiceert en spreekt over franchising en franchisegerelateerde onderwerpen.

UW EIGEN FRANCHISE STARTEN?