Start een Franchise


Neem contact met mij op

Bel: 06-24246789

Mail: info@starteenfranchise.nl

Unique Selling Points

De 4 speerpunten van franchising

Waarom zou je als zelfstandig ondernemer een franchise willen starten? Wat zijn de voordelen hiervan? Dit zijn de belangrijkste speerpunten volgens Starteenfranchise.nl en volgens vele andere franchisenemers:

Extra inkomen

Franchising is de uitgelezen manier voor ZZP’ers, freelancers, studenten en ondernemers om inkomsten te genereren. Ook als je in loondienst werkt en op zoek bent naar extra inkomen is franchising een veilige manier van ondernemen die weinig risico’s met zich meebrengt. Zeker in tijden waarin het aanbod aan opdrachten fluctueert en je nooit zeker bent van geldstromen.

Parttime ondernemen

Bepaal je eigen werktijden en werk met wie en waar je wilt. Als franchisenemer ben je eigen baas en kun je dus je eigen werkweek indelen. Ideaal wanneer je ook gewoon in loondienst werkt of inkomsten uit andere werkzaamheden hebt. Wil je ’s avonds of in het weekend wat bijverdienen? Geen probleem! Maar ook als franchising je enige bron van inkomen is, kun je gewoon parttime werken.

Werken vanuit huis

Doordat je eenvoudig vanuit huis kunt starten, is franchising heel laagdrempelig. Wanneer je bijvoorbeeld minder mobiel bent of nog jonge kinderen thuis hebt, is deze vorm van werken zeer praktisch. Je kunt je eigen werktijden indelen, je werkplek zo inrichten dat jij er energie van krijgt en gewoon in je gemakkelijke kleding met een grote kop koffie je eigen business runnen.

Bewezen concepten

Franchising bied je de mogelijkheid in te stappen in een beproefd en ontwikkeld concept met een goed trackrecord. Je krijgt ondersteuning op vele vlakken omdat de franchisegever ook gebaat is bij succes. Het publiek is vaak al vertrouwd met de formule en extra marketingactiviteiten worden samen met de franchisegever opgepakt. Relevante werkervaring is niet nodig!

UW EIGEN FRANCHISE STARTEN?