Start een Franchise


Neem contact met mij op

Bel: 06-24246789

Mail: info@starteenfranchise.nl

Zakelijke Dienstverlening franchise formules

content image

Franchise in incasso of andere dienstverlening

De zakelijke en financiële dienstverlening is de snelst groeiende sector in franchising! Het loont dus om serieus te overwegen franchisenemer te worden in dienstverlening, zoals met behulp van een franchise incasso formule. De zakelijke en financiële dienstverlening is de meest diverse branche binnen franchising omdat het hierbij kan gaan om zowel particuliere als zakelijke dienstverlening. Het is daarnaast een interessante branche omdat er vaak eenvoudig vanuit huis gestart kan worden, waardoor het starten heel laagdrempelig is. 

 

Een financieel/zakelijke franchise starten populair

Een financieel/zakelijke franchise in de dienstverlening is populair en het is een sterk groeiende branche. Het is de laatste 3 jaar zelfs één van de beter presterende branches binnen franchise. Het is dan ook niet gek dat bijna 50% van alle franchiseformules bestaat uit dienstverlening. De groei in deze branche is mede te danken aan:

  • Online ontwikkelingen
  • Modernisering
  • Vaak geen fysieke (retail)locatie nodig
  • Opstarten is minder kapitaalintensief
  • Minder tijdsintensief
  • Lage vestigingseisen

 

Het zijn vaak ZZP’ers, eenmanszaken en freelancers die aansluiting zoeken bij een financieel/zakelijke (franchise)formule. Meer dan 90% van de franchisevestigingen in de dienstverlening bestaan dan ook uit vestigingen met minder dan 3 personeelsleden. Het is daarom ook logisch dat veel dienstverleners ervoor kiezen om binnen een (franchise)formule in de financiële dienstverlening te gaan werken, zoals een franchise incasso formule.

 

Ruim aanbod franchiseformules

Er is een ruim aanbod (franchise)formules binnen de financiële en zakelijke dienstverlening. De franchiseformule helpt een starter met een bewezen concept en biedt hem ondersteuning op vele vlakken. De franchisegever is natuurlijk net zo gebaat bij succes als de franchisenemer. De franchisenemer krijgt daarom bij de start een door de franchisegever verzorgde vooropleiding waarna deze kan starten als consultant of adviseur. Bij alle franchises dient de franchisenemer over goede communicatieve vaardigheden te beschikken en bij voorkeur ook over een reeds bestaand netwerk. Relevante werkervaring is niet nodig.

 

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Starteenfranchise.nl biedt laagdrempelige formules voor iedereen met interesse in de wereld van dienstverlening. Een franchise in de dienstverlening, zoals een franchise incasso, is geschikt voor ZZP’ers, freelancers en ondernemers die bijvoorbeeld als parttime ondernemer willen beginnen. Maar ook als je in loondienst werkt en je op zoek bent naar extra inkomen kun je aan de slag in de dienstverlening.

Twijfel je nog of een franchise iets voor je is en wil je graag meer informatie? Lees dan ervaringen van anderen of neem contact met ons op. Tijdens een vrijblijvend gesprek bekijken we samen wat er bij je past. Je kunt ook een kijkje nemen bij de andere branches: Beauty & Wellness, Sales & Management en Food & Horeca.

Formules

UW EIGEN FRANCHISE STARTEN?