Start een Franchise


Neem contact met mij op

Bel: 06-24246789

Mail: info@starteenfranchise.nl

Zorg franchise formules

content image

Franchisenemer worden in de zorg

De zorgsector is sterk in ontwikkeling en er ontplooien zich veel nieuwe initiatieven. Stijgende kosten en de roep om betere zorg zijn hier mede de oorzaak van. Franchising is dé manier de zorg efficiënter en persoonlijker te maken de komende jaren. Starteenfranchise.nl stimuleert ondernemen in de zorg en heeft verschillende formules in de zorg, welzijn en gezondheid.

Is zelfstandig ondernemen in de zorg ook iets voor jou? 

Volgens Starteenfranchise.nl is de zorg zeer geschikt voor franchising. Over het algemeen willen zorgprofessionals helemaal niet bezig zijn met bureaucratie, zeker in het geval van organisatie en planbare zorg. Aan de andere kant moeten organisaties verantwoording afleggen en steeds efficiënter werken met kleiner wordende budgetten. Dat is wat franchising zo kansrijk maakt voor zorgondernemers. De voordelen:

  • Lage opstartkosten
  • Werken waar en met wie je wilt
  • Vanuit huis werken mogelijk
  • Parttime werken mogelijk

Bekijken en vergelijken

Starteenfranchise.nl stimuleert ondernemen in de zorg en biedt een overzicht van franchiseformules in de zorg, welzijn en gezondheid. Wie wil starten als zelfstandig ondernemer in de zorg, welzijn of gezondheid kan op deze site franchiseformules bekijken, vergelijken, beoordelen en vragen stellen. 

Wij bieden laagdrempelige formules voor iedereen met interesse in de wereld van zorg en wellness. Een franchise in de zorg is geschikt voor ZZP’ers, freelancers en ondernemers die bijvoorbeeld als (toekomstig) zelfstandig zorgondernemer willen beginnen. Maar ook als je in loondienst werkt en je op zoek bent naar extra inkomen kun je als zorgverlener aan de slag. Ervaring met ondernemen is niet nodig en je kunt al starten vanaf € 60,- .

Neem vrijblijvend contact op

Twijfel je nog of een zorg franchise iets voor je is en wil je meer informatie? Lees dan ervaringen van anderen of neem contact met ons op. Tijdens een vrijblijvend gesprek bekijken we samen wat er bij je past. Je kunt ook een kijkje nemen bij de andere branches: Beauty & Wellness, Sales & Management en Financiële Dienstverlening.

UW EIGEN FRANCHISE STARTEN?